پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

جولان کرونا درالبرز؛ وضعیت استان نگران کننده است

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اعلام کرد: گرچه در موج نخست توانستیم کرونا را مهار کنیم اما با رفع محدودیت ها، تاخت و تاز این ویروس خطرناک در تراکم جمعیتی و شلوغی بازار استان بیشتر از قبل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۱۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 03
کد خبر: ۴۸۸۳۲

به گزارش راهبرد معاصر،دکتر حسین کریم روز جمعه به خبرنگار گفت : تراکم جمعیتی و نادیده گرفتن پروتکل های بهداشتی از علل بالا رفتن میزان ابتلا به کرونا در استان البرز است که باید مردم برای مهار دوباره این بیماری بیش از پیش همکاری کنند.

 

وی بیان داشت : با اینکه میزان مرگ و میر تا قبل از سه هفته پیش در استان البرز متوقف شد اما این روزها دوباره شاهد مرگ ناشی از کرونا در استان هستیم و شیب ابتلا به این بیماری تند شده است.

 

کریم با نگران توصیف کردن وضعیت استان البرز گفت : با اینکه کرونا با یک موج به نسبت تند در البرز شیوع پیدا کرد اما پس از مدتی وصعت تا حدودی به حالت عادی برگشت و بسیاری از بخش ها درمانی حالت عادی را داشتند اما اکنون این وضعیت تغییر کرده و تعداد مبتلایان در حال افزایش است .

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز اظهار داشت : اکنون آمار و ارقام ابتلا به کرونا در این استان نشان می دهد که با شیب تند وارد موج دوم این بیماری شده ایم و وضعیت استان نگران کننده است.

 

وی بیان داشت : اگر چه در موج اول کرونا دستگاه های اجرایی ، اداری و مردم به خوبی پای کار آمدند اما اکنون باید منتظر باشیم تا ستاد ملی کرونا تصمیم گیری کند.

 

کریم گفت : در موج اول تمام تخت ها در اختیار دانشگاه علوم پزشکی بود و بسیاری از مبتلایان امراض غیر کرونا از ترس ابتلا به کرونا به بیمارستان ها مراجعه نمی کردند و همین امر موجب شد تا بیمارستان ها با توان بیشتر به بیماران کرونایی خدمات دهی کنند.

 

وی با اشاره به جمعیت سه میلیون نفری البرز و وجود حدود سه هزار تخت بیمارستانی در این استان اظهار داشت : استان البرز به لحاظ تخت بیمارستانی قدرت مانور ندارد و باید اقدامات پیشگیرانه توسط مردم و مسوولان در این استان تشدید شود.

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز تاکید کرد که مردم استفاده از ماسک ، مواد ضدعفونی کننده و رعایت فاصله اجتماعی را بیشتر از گذشته جدی بگیرند چرا که وضعیت استان به لحاظ شیوع کرونا قرمز است.

 

وی تاکید کرد که پرهیز از برگزاری مراسم تجمعی عروسی و عزاداری و رعایت پروتکل ها در اتوبوس ، قطار و سایر وسایل حمل و نقل عمومی برای مهار کرونا در البرز ضروری است./ ایرنا

ارسال نظر